Az alapreceptet már korábbi posztban megírtam, most viszont feltúrbóztuk egy kicsit. Hasonló adagból (és nem csirkéből), csak nagyobb szeletekre vágva a húst és krumplit, több rétegben tettük a tepsibe. Krumpli, hús, krumpli, hús, majd a tetejére morzsoltuk a sajtot, s majd arra tettük a paradicsomot, paprikát és a hagymát. Egy órát sült alufóliába tekerve, majd még egy bő fél órát az alufólia nélkül. Mindkét réteg hús és krumpli megfőtt, a felső réteg hús is finomra sült.
2012.08.05. 13:03
Szólj hozzá!
Címkék: csirke rakott
A bejegyzés trackback címe:
https://mulberryrainbow.blog.hu/api/trackback/id/tr754696571
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.