Az alapreceptet már korábbi posztban megírtam, most viszont feltúrbóztuk egy kicsit. Hasonló adagból (és nem csirkéből), csak nagyobb szeletekre vágva a húst és krumplit, több rétegben tettük a tepsibe. Krumpli, hús, krumpli, hús, majd a tetejére morzsoltuk a sajtot, s majd arra tettük a paradicsomot, paprikát és a hagymát. Egy órát sült alufóliába tekerve, majd még egy bő fél órát az alufólia nélkül. Mindkét réteg hús és krumpli megfőtt, a felső réteg hús is finomra sült.

Szerző: MulberryRainbow  2012.08.05. 13:03 Szólj hozzá!

Címkék: csirke rakott

A bejegyzés trackback címe:

https://mulberryrainbow.blog.hu/api/trackback/id/tr754696571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása