Hozzávalók 4 személyre: 
- 4 db csirkemellfilé 
- 4 db burgonya
- 4 db paradicsom
- 4 evőkanál kapribogyó 
- 8 evőkanál fekete olajbogyó 
- 4 evőkanál morzsolt feta sajt
- 8 evőkanál száraz fehérbor
- só, bors 

A sütőt előmelegítjük 190°C-ra. A húson 4 vágást ejtünk, majd a méreténél 2-3-szor nagyobb sütőpapírra fektetjük.
A karikára vágott burgonyát a csirke köré rendezzük, majd a szintén karikára vágott paradicsomot, a kapribogyót, a felkarikázott olajbogyót és a sajtot elrendezzük a hús tetején.
Meglocsoljuk a borral, sózzuk, borsozzuk, majd a papír széleit felhajtva egy batyut formálunk, és a tetejét szorosan összezárjuk.
A batyut egy tepsibe helyezzük, és 20 percre a sütőbe tesszük, míg a csirke át nem sül, a krumpli pedig meg nem puhul. Tálalás előtt megszórjuk a bazsalikommal.

 

Szerző: MulberryRainbow  2012.08.02. 15:16 Szólj hozzá!

Címkék: csirke

A bejegyzés trackback címe:

https://mulberryrainbow.blog.hu/api/trackback/id/tr394692492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása